Párokat keresek fotózáshoz

 

Ha olvastátok a bejegyzésemet, hogy párokat keresek fotózás céljából, biztosan bennetek is felmerült ez a kérdés, hogy miért bővíti egy fotós a referenciáit és miért így, hogy modelleket keres.

A válasz igen egyszerű. Egy-egy fotózás alkalmával nem mindig nyílik lehetőségem a terveim megalkotására. A fejben történő képalkotásom néha megzsiborogtatja az energiáimat, hogy modellekkel létrehozzak valami olyan képi világot, amire ők maguk sem gondoltak vagy nem volt bátorságuk hozzá. Más okai is lehetnek, pl. nem volt rá időnk, nem volt alkalmas a helyszín arra a témára vagy designra, stb…

Ez egy WIN-WIN helyzet. Én kedvezményes áron elkészítem azokat a fotókat, amiket szeretnék ti pedig hozzájuttok egy garantáltan profi képsorozathoz.

Részletek:

 

Párokat keresek fotózáshoz

 

Párokat keresek fotózáshoz

 


 

Ide írhatsz >>>>> harmoscsilla@gmail.com

Instagram >>>>> @csillaharmos

 


 

Hogy mégis milyen jellegű képekre gondoltam? Hát ilyenekre, amelyek élettel teliek, van bennük lendület, mozgás, egy kis intimitás, jókedv. Lentebb néhány példa a minimum elképzeléseimről.   Az otthonos környezetet a rendelkezésünkre álló műtermek biztosítják. Ezekkel a következő bejegyzésemben ismertetlek meg benneteket.

 

modell keresés modell keresés

 

(képek: pexels.com)