Csilla Luna - Esküvői fotózás

Rólam

Csilla Luna

Megihletnek a színek, a fények, az árnyékok, a formák, a szépség és a bennem megbízó menyasszonyok és vőlegények történetei. Életem fontos része a szakralitás, és a hitem egy felsőbb rendező elvben. Érzékenységemet, világlátásomat képekben fejezem ki.

A munkámat a maximalizmusra való törekvés jellemzi, amihez az út a felkészülésen keresztül vezet. Figyelemmel kísérek minden mozzanatot, több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Szeretek beleolvadni a háttérbe és kevés nyomást gyakorolni az emberekre. Mit értek ez alatt?

A fotózás alapvetően egy tolakodó folyamat, azonban bensőséges kell, hogy legyen, mert tiszta, őszinte eseményeket rögzít. Igyekszem olyan képeket létrehozni, amelyek hiteles és valódi pillanatokat és kibontakozó érzelmeket ragadnak meg. Szeretem a kidolgozott forgatókönyvet, tervet, de az esküvő napján minden rólatok szól, ezért elfogadom az események és történések áramló kibontakozását. Mindig ott vagyok, hogy megigazítsam a ruhádat, a fátyladat, a hajadat, kiegyenesítsek egy gallért. Összességében csak egy megnyugtató barát vagyok, talán az egyetlen valaki, akivel az egész napot együtt töltitek.

Férjemmel, aki a filmkészítésben és vágásban vesz részt, hosszú évek alatt együtt csiszoltuk és jelenleg is fényesítjük vizuális látásmódunkat.

Az esküvői napotok repülni fog, élvezzétek minden pillanatát!