Csilla Luna - Esküvői fotózás

Ha problémát jelent a fotós kiválasztása az esküvőtökre, akkor ez a lehetőség Nektek szól és csak  2 kávé az ára, mindenféle elköteleződés nélkül.

====================

Megőrültünk? Kávéért dolgozunk?

Miért?

Azért, mert hallottunk rossz döntésekről,

amelyek elcsúfították a méltóságát egy családi örökségként megőrizhető emléknek. Képzeld el, hogy választottál fotóst, kifizetted az előleget, majd megtörtént a jegyesfotózás. Ezután kiderül számotokra, hogy nem illik hozzátok a fotós kommunikációja, nem tetszett, ahogy irányít benneteket, a képek is ötlettelenek. Szóval az egész olyan izé.

Egy igényes szakembernek több minden van a „szerszámos ládájában” azon kívül, hogy van profi felszerelése és jó a marketingje. A mi munkánkat magasfokú emberismeret, vidámság és humor jellemzi, gyors problémamegoldók vagyunk. Azért írok többes számban, mert a párom is jelen van, aki asszisztál a fotózásnál és közben werk (munka) filmet készít. Így őt is megismerhetitek, ha a nagy napotokat filmen is szeretnétek megörökíteni.

 

ingyenes fotózás ha jegyben jársz és fotóst keresel

 

Imádjuk, amit csinálunk. 

Biztosak vagyunk magunkban és szeretnénk, ha Ti is azok lennétek.

Ha már kigugliztátok keresztül-kasul az internetet, vannak áraitok és úgy érzitek, hogy a fotós stílusa illeszkedik az elképzeléseitekhez még akkor is van bennetek némi bizonytalanság?

És mi lehet ez?  

Több forrás erősítette meg a gondolatomat, hogy a bizalom. Megbízom-e abban a valakiben, aki ismeretlen számomra és végig fogja kísérni a nagy napunk legintimebb pillanatait, ott lesz minden apró rezdülésnél, örömteli és esetleg apró vitás helyzetekben?

Ha bennetek is feszít ez a kétség, akkor ezzel a lehetőséggel kiküszöbölhetitek és választ is kaphattok.

 

hogy megtaláld a fotósodat az esküvőre

 

Nézzük, miről is van szó? Mit kínálunk nektek 2 kávé áráért?

Egy kötetlen találkozó Tatán, a vizek városában. Eltöltünk együtt 1,5-2 órát, kávézunk, sétálunk, beszélgetünk, közben felvételeket készítek. Minimum négyen leszünk, de ha már van gyermek vagy kedvenc háziállat, akkor örömmel látjuk őket is.

Kb. 1,5 héten belül digitális formában kézhez kapjátok a képeket. Mindenféle költség nélkül.

 

sodás fotós helyszínek várnak

 

 

Fotózás Tatán

 

Miért lehet ez jó Nektek?

Kérlek, csak akkor keress, ha komolyan gondolod és nem potyázni szeretnél. Értsd meg, hogy egy olyan stílust képviselünk itt Magyarországon, ami nem a lehúzásról szól. Ez nálunk – a 22 éve létező grafikai, nyomdai és fotós vállalkozásunkban – egy bevált céges gyakorlat, és mondhatom, igazán jól működik.

Először ajándékot adunk, ami alapján felelősen dönthetsz. Leginkább a 100%-os pénz visszafizetési garanciához tudnám hasonlítani ezt a modellt, azonban pénzmozgás nélkül, és nem tetszés esetén tortúramentes ügyintézéssel. 🙂

Egyetlen feltételünk van, hogy a képeket referenciaként felhasználjuk a weblapomon és más online felületeimen. ( Instagram, Pinterest…)

Ha felbátorodtatok, mi a teendő?

Kapcsolódj velem, kérdezz, egyeztess időpontot: harmoscsilla@gmail.com

A jelentkezés folyamatos!

 

 

  

 

 

 

Share this story
Back to portfolio