A legjobb esküvői fotóst szeretném

 

2019-ben lesz az esküvőd? Esetleg van olyan ismerősöd, aki még a Nagy Napja előtt áll?

A következő posztjaimban és blogbejegyzéseimben majd hasznos tanácsokat adok arról, hogyan válassz fotóst és cinematográfust az esküvődre, írok majd arról, hogy én, azaz mi hogyan dolgozunk.

 

aoró részletek fotózása esküvőn

 

Esküvőd általában csak egyszer van, ezért megmutatom mire kell figyelned, mit kezelj fenntartásokkal és honnan tudhatod, hogy jó helyen vagy, megvannak az embereid, megtaláltad őket!

A nagy nap tökéletességére való buzdításom akár álomszerű is lehet, azonban úgy látom, hogy  az esküvői fotózás/filmezés is kezdi megtalálni méltó helyét az iparágon belül, kiváló szakemberek szolgáltatnak, az igények is egyre magasabbak a párok részéről. Még mindig sok a „hamiskártyás” ebben az érában, mi sufnituningolónak hívjuk őket. Erről egy későbbi bejegyzésben írok majd.


Márciustól egy egyedülálló lehetőséggel lepünk meg Téged is, ami a lehető legpontosabban segíti  döntésedet abban, hogy választanál-e minket az esküvődre fotósnak és cinematográfusnak. Feltéve, ha szabad az időpontunk.  Anyagi terhed csak a lakhelyed és Tata közötti utazási költség. Jól hangzik?

 

A nagy nap story-ja

 

Azonban ha számodra az ár a legfontosabb döntő tényező, akkor az írásaimból nem fogsz túl sok hasznot meríteni. Ebben az esetben kellemes képnézegetést kívánok és jó választást!

Ám ha érdekelnek azok az apró megkülönböztető jegyek, mire figyelj, hogyan igazodj el a rengeteg  ajánlat között, amelyek alapján ki tudod választani a számodra megfelelő fotóst/cinematográfust, akkor itt a helyed.

 

Milyen témákra számíthatsz?

  • Hogyan és kitől kérj árajánlatot?
  • Mi az a digitális lenyomat és miért fontos ez számodra?
  • Kreatív fotózás – mit kell róla tudnod?
  • A fotós/filmes viselkedési és magatartási kódexe.
  • Érdemes-e jegyesfotót kérnetek, ha a választott csomagotok tartalmazza?

És még rengeteg más téma, ami az érdekeidet szolgálja, hogy gördüljenek a dolgok, az események.

 

instagram: @csillaharmos

Facebook: Csilla Harmos Luna Photography

 

(harmoscsillaluna)