boudoir vagy glamour fotózás

A fotózás lehet bármikor, de miért pont most? Mert ha most időpontot foglalsz 2 órás fotózásra, akkor ajándékba kapsz egy 28 oldalas fotókönyvet!

Árak? Görgess le!

Mit jelent a boudoir fotózás?

Nem igazán szeretem használni az idegen nyelvű megfogalmazásokat, azonban ebben az esetben nincs egyenértékű magyar megfelelője a műfajnak. Ha ismered a glamour fotózást, én úgy gondolom, a boudoir egy bátrabb cselekedet a részedről. Elsősorban az intimitás mélysége különbözteti meg őket egymástól.

A budoár magyar jelentése: öltözőszoba. A hölgyek itt csinosították magukat az estélyekre, a találkozásokra és ide vonultak vissza átadni magukat a pihenés perceinek.

A szoba légköre a nő ízlésével, szépségével és illatával telítődött, a fotózás sem véletlenül viseli ezt a nevet. A képek tükrözik a nőiséget körülvevő érzékiséget, intimitást, párosulva a csábítás erejével, átadva az öltözőszobák hangulatát. Ezek azok az intim pillanatok, amik betekintést kínálnak az öltözködés és „cicoma” folyamatába.

Hogyan zajlik a fotózás?

Jelentkezel, levelezünk. Elmondod az elképzeléseidet, megmutatod az inspirációs képeket, ha van ilyen gyűjteményed.  Javaslok műtermet, ha ott szeretnéd, vagy küldesz képeket az otthonodról, esetleg egy rejtekes, izgalmas kertedről. A fotózás során elsősorban a nőiséged kiemelését tartjuk szem (objektív) előtt.

Javasolt ruhadarabok: izgalmas fehérneműk, áttetsző, lenge hálóingek, köntösök, csipkés kellékek, kendők, ékszerek, magas sarkú cipők, fejre valók, akár extrém nőies ruhadarabok.

Ha tejes-kádas sorozatot szeretnél, külön megbeszélés és költség, a stúdiók közül nem mindegyikben van rá lehetőségünk.

 

boudoir vagy glamour fotózás

 

A fotózás zárt, intim légkörben zajlik, a helyszínen csak mi tartózkodunk.

A felvételek elkészülte után pár nap múlva vízjelezett képeket küldök számodra, amelyekből kiválaszthatod a 20/30 db képet, amelyek ezután digitális utómunkán esnek át. Ezt követően kb. 1 hét után kapod meg a feldolgozott, végleges fotókat online formában.

Ha most április/májusban a 2 órás fotózásra foglalsz időpontot, akkor ezen felül kapsz ajándékba egy 28 oldalas fotókönyvet, ennek az elkészülési határideje kb. 2 hét.

Kinek és miért javaslom a boudoir fotózást?

Sok éve foglakozom már kifejezetten nők fotózásával. Jártak nálam leányok, asszonyok, fiatal nagymamák, akik rám bízták magukat és egy sorozat elkészítését. Megfigyelésem szerint a nők életében vannak olyan életszakaszok, amikor előkerül a bakancslistájuk, legfőképpen változó nem megszokott élethelyzeteket szeretnének „gyógyítani”.

Mivel a fotózásnak ez az ága a lehető legintimebb terület, ezért siker titkokat is hordozok, amiket név nélkül megoszthatok veletek: a választott társ újra szerelembe esése, a nőgyógyászati műtét utáni női önbizalom visszaszerzése, a megszületett unoka által a fiatal nagymamaság érzésének beintegrálása, stb…

Ez persze nem jelenti azt, hogy csak egyedül javaslom, készülhetnek a pároddal is felvételek.

boudoir vagy glamour fotózás

 

Az 1 órás vagy a 2 órás fotózást válasszam?

1 óra: – határozott elképzeléseid vannak, álltál már kamera előtt, pontosan ki tudod választani az öltözékeidet és a hozzá illő kiegészítőket. Jól, könnyedén mozogsz a kamera előtt.

2 óra: – ha kissé határozatlan vagy, de a szándék tüze lobog benned, javaslatokat kérsz az öltözékedre és a kiegészítőkre vonatkozóan, még nem álltál kamera előtt. Nagyon szeretnél  ajándékba egy fotókönyvet. Ha a pároddal jössz, ebben az esetben is a fotózás több időt vesz igénybe.

 

Műtermi fotózás, boudoir fotózás árak

 

 

 

Sminkest, ha szükséges plusz költségért tudok biztosítani.

Időpontfoglalás:

email: harmoscsilla@gmail.com

instagram dm: @csillaharmos

facebook: @lunaphotographycsilla

 

“Ha olyan dolgot akarsz birtokolni, amid soha nem volt, olyan dolgokat kell megtenned érte, amiket sosem tettél!” (CC)

 

További munkákat itt láthatsz!

 

(csilla harmos- luna photography)