Pár hónapja kezdtem el foglalkozni az Instagrammal. Ti használjátok az instát? Én folyamatosan tanultam előadóktól, hallgattam hanganyagokat, néztem youtube videókat.

 

esküvői fotó grasham palota

 

“Marketingelés” szempontjából arra az elhatározásra jutottam, hogy ott fogom erősíteni a jelenlétemet, természetesen megtartva a blogolást itt a honlapomon, és a facebook oldalamon a bejegyzéseket.

Hogy mit is jelent ez?

Elsősorban a feedem külalakjára vonatkozik, mivel a fotózás mellett designer grafikus is a szakmám. Szeretném esztétikussá tenni a posztjaimat, a fotókat kiegészítve grafikus elemekkel, egy kis mozgással, hogy átadják a hangulatot az érzéseimet és intuícióimat, amik  a fotózás, majd a képek feldolgozása alatt leptek meg.

Itt láthattok néhány példát az elképzeléseimről és a jövőbeni megjelenéseimről:

 

magyar esküvői fotós ausztria wachau

 

Sokszor azon tűnődöm, hogy ha az összes létező online marketing eszközön jelen lennék és gyártanám a marketingemet, hogy kialakítsam a brandemet, erősítsem a jelenlétemet, mikor jutna időm a fotózásra, a képek feldolgozására és azok prezentációjára.

 

esküvői fotózás instagram Aranyhold centrum Tata

 

Az én gyengém a szövegírás, nem igazán vagyok a szavak embere, talán ezért is fotózom, mert a képekben való gondolkodás leginkább az erősségem. Fogok saját kútfőből is megírni bejegyzéseket (insta, blog, face), azonban előszeretettel emelek majd át forrás megjelölésével szakmai leírásokat a fotózásról, esküvői szokásokról, trendekről.

Hát akkor gyerünk!

 

(harmoscsillaluna)