Naná, hogy rólad is készülhetnek ilyen dögös fotók! Részletek a bejegyzés alján ….

 

… szeretem a kreatív, sok mindenre elszánt ötleteket, kihívásokat, hogy ne csak egy középszintű képsorozat készüljön rólad, hanem kamerám előtt együtt alkothassunk meg egy egyedi portfóliót.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

portfólió fotózás

 

Vicus imádja a modellkedést, saját bevallása szerint hobbiként kezeli az életében. Először fényképeztünk együtt. „Friss” volt számomra a modell és friss volt számomra néhány eszköz is, amikkel dolgoztam.

Az új technikákba (AD200 vaku, derítőernyő … stb) való beruházásomat a magasabb minőségű képeim érdekében tartottam fontosnak, és azt gondolom, jól vizsgáztak. Imádok profi cuccokkal dolgozni! 

 

 

portfólió fotózás

 

portfólió fotózás

 

Hogyan zajlik egy ilyen fotózás?

Sokan azt gondolják, csak abból áll, hogy eljönnek hozzám és pár jól bevált beállítást lencse végre kapunk és kész. Ki kell, hogy ábrándítsalak, sokkal fontosabb a személyes kontaktus, a beszélgetések, a munka előtti diskurzus, az egymásra hangolódás. Kizárólag ez esetben készülhetnek olyan képek, amiben önmagad vagy. Megbíztunk egymásban, vagy sem, a végeredmény nem hazudik.  

 

portfólió fotózás

 

portfólió fotózás

 

Vica már sokszor volt kamera előtt és volt pár rosszul beidegződött mozdulata, arckifejezése, amiket ki kellett küszöbölnünk. Egyelőre hellyel-közzel sikerült. A fotózás vége felé megjelent a Szabadtéri Bányászati Múzeum egy lakója egy barátságos eb képében, aki szívesen csatlakozott a fotózásunkhoz.

A helyszíni felvételek készítése után kezdődik a képek feldolgozása. Magammal szemben állított követelményeim az alapos, képalkotó utómunka, csak ezután nevezem késznek a képeket. Természetesen ez időben egy hosszabb, számítógép előtti folyamat. Ilyenkor már a modell szörnyen izgatott, de a várakozás nem hiába való.

 

portfólió fotózás

 

portfólió fotózás fekete fehér

 

Ha kedvet érzel és szeretnél egyedi portfólió fotózást,  keress privátban: harmoscsilla@gmail.com. 

A fotózás díja: helyszíntől és képek számától függően 40 000 Ft-tól kezdődnek. 

 

portfólió fotózás

 

portfólió fotózás

 

portfólió fotózás

 

portfólió fotózás

 

Modell: Nagy Vicus

Helyszín: Szabadtéri Bányászati Múzeum Ipari Skanzen.