2019-es esküvői trendek

Ha ti is azok közé a menyasszonyok közé tartoztok, akiknek 2019-ben lesz a nagy napja, biztosan kíváncsiak vagytok arra, hogy mi lesz az esküvői trend jövőre, mi határozza majd meg a divatot. A tervezők és a szolgáltatók már pontosan tudják, hogy mitől döglik majd a légy.

15 ESKÜVŐI TREND (2 bejegyzésben), AMELY GARANTÁLTAN NÉPSZERŰ LESZ 2019-BEN!

1. A LILA ÁRNYALATAI

A lila színt eddig is nagyon kedvelték a menyasszonyok, de 2019-ben egyenesen kötelező lesz valahogyan belecsempészni a nagy napba. Mindegy, hogy milyen árnyalatra szavaztok, a lényeg, hogy a lila visszaköszönjön az esküvői dekorációban, a koszorúslányok ruháján és a menyasszonyi csokorban is.

 

2019 esküvői trendek

2. KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ

A rusztikus stílust kedvelő párok biztosan odalesznek attól a hírtől, hogy jövőre beköltöznek a természetes színek, és a természetes formák az esküvők helyszínére. Sőt! A zöld növények használata és a természetközeli hangulatelképesztően divatos lesz, ezért ha kedvelitek ezt a stílust, akkor 2019-ben ragaszkodjatok hozzá az esküvőtökön is!

 

2019-es esküvői trendek

 

3. FÉNYFESTÉS

fényfestés lesz 2019 egyik legnagyobb durranása, mivel napjainkra egyre inkább hozzáférhetővé válik a párok számára, és már közel sem számít akkora luxusnak, mint néhány évvel ezelőtt. A fényfestéssel szó szerint átalakíthatjátok a termet, illetve a színeket, az árnyékolást és design elemeket is kiválaszthatjátok.

 

4. DÁLIÁK

A 2019-es menyasszonyok legjobb barátja a dália lesz, Joan Wyndrum szerint legalábbis biztosan. Hogy miért? Nos, ezeket a virágokat roppant könnyű elrendezni, széles a színválasztékuk és a dús rétegek miatt is elképesztően jó választásnak bizonyulnak. Azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik egy romantikus csokorra vágynak, egy kis szeszéllyel.

5. DRÓNOK

drónok használata az egyik legnagyobb esküvői trend, és így marad ez 2019-ben is. Ezekkel a masinákkal sokkal részletesebb, és tartalmasabb felvételeket lehet készíteni, mintha csupán a földön örökítenék meg az esküvőtök legszebb pillanatait.

 

2019-es esküvői trendek

 

6. MERÉSZ VISELETEK FÉRFIAKNAK

Álljatok félre, kedves koszorúslányok, mert jövőre igen izgalmas esküvői trend vár a férfiakra. Bizony, a kockák, a virágminták és a finom pöttyök eddig csak önmagukban hódítottak, ám ezentúl keverhetitek is őket egymással. A színeknek, és a feltűnő mintáknak köszönhetően sokkal jobban kitűnnek majd a tömegből, de fontos, hogy megfelelő legyen az összhang és a színek játéka.

 

7. TELEFON NÉLKÜLI SZERTARTÁSOK

Egyre több pár kéri arra a násznépet, hogy a polgári és az egyházi szertartás alatt ne fényképezzen vagy videózzon, csak élvezze a pillanatot. Az esküvői fotós és videós minden olyan jelenetet meg fog örökíteni, amire aztán jó lesz visszaemlékezni a hideg téli estéken, és így munka közben nem zavarja majd őket a folyamatos kattintgatás, illetve a vendégeknek is csak a párra kell figyelnie.

 

8. IZGALMAS ASZTALI DEKORÁCIÓ

Nem muszáj a hagyományos asztaldíszítéshez és terítéshez ragaszkodnotok, csak az a fontos, hogy a tányérok passzoljanak egymáshoz színben és stílusban. Használjátok a fantáziátokat, és nyúljatok bátran a legkülönlegesebb mintához, egy kis rafinéria minden terítéket fel tud dobni.

 

 

 

 

Folytatom!

(forrás magyar: habosbabos.hu)

(forrás amerikai:www.shefinds.com)

Fotók: pexels.com; insta:@csillaharmos