Jegyes fotózás, menyasszony

 

Jegyesfotózás – Divatos? Felkapott? Hasznos?

Amit tudni kell róla: esküvő előtt készül akár pár hónappal vagy héttel. “Civilben” fotózkodtok, kihangsúlyozva az összetartozásotokat és elköteleződéseteket hangulati képek formájában.

 

Mi lehet a haszna?

Legfőképpen tekinthetjük főpróbának a nagy nap előtt. Hogyan viselitek a kamerát, kiderülhet, hogy van-e olyan szokásotok, ami nem előnyös a fotózás szempontjából. Milyen gyorsan tudtok feloldódni és átadni magatokat a történéseknek és a „pózolás” élvezetének.

A képeket fel tudjátok használni “Save the Date” értesítőként vagy gyerekkori képeitekkel vegyítve slide showként le tudjátok vetíteni az esküvői bulitokon. Ez utóbbi hangulati elemként beleszőhető az események folyamába, mikor kicsit leül a hangulat.

 

Jegyes fotózás, jegygyűrű

 

A fotózás időtartama kb. 1,5-2 óra.

A helyszíneket Ti választjátok és intézitek, ha engedély vagy belépő köteles a szervezés a rátok hárul. Exkluzív műteremben is tudunk fotózni, ha meghittebb hangulatra vágytok. Budapesten számos műterem található különböző stílusokban berendezve.

 

 

Jegyes fotózás fekete-fehér csókkal

 

Zsófival és Korival egy tóparti helyszínre esett a választás elsősorban a vízimádatuk végett. Kornél kicsit tartott a fotózástól, elmondása szerint, ha észreveszi, hogy fényképezik széles vicsort produkál. A fotózást megelőző kávézós beszélgetős negyedóra, majd a számára kikért féldecis megoldotta az ilyen nemű problémánkat. A fényképezőgépről szinte teljes mértékben elfeledkezett. Zsófival kicsit másképp volt, ő határozottan, céltudatosan és menyasszonyhoz méltóan állta a kamerát.

 

Derítő-tó, Tata

Szeretem, amikor a pároknak szüksége van  a jegyes fotózásra, számomra azt jelenti, hogy igényesek önmagukkal szemben, és a képeket méltó helyre tervezik a családi örökségükben. Ráállnak a rajtkőre, de csak a nagy napon ugranak a mély vízbe.

 

Derítő-tó, Tata

 

Jegyes fotózás fekete-fehér csókkal