Jegyesfotózás Velencén
Készülődés a jegyesfotózásra Velencén

 

Ha még nem hallottad ezt a kifejezést, akkor szolgál némi magyarázattal. Ahogy az elnevezés is sugallja a jegyesfotózás a párok esküvő előtti fotózása.

Ha a nagy napotokra készültök, akkor elengedhetetlen, hogy találkozzatok és szembe nézzetek a kamerával. A jegyesfotózás egy első megmérettetés, egy főpróbája annak, hogy hogyan viselkedtek, pózoltok vagy rosszabb esetben féltek a kamerától.

Betekintést nyerhettek a munka és instruálási stílusomba, megtapasztalhatjátok milyen érzés a kamera előtt lenni. Akár egy baráti hangulat is kialakulhat közöttünk.

Sok éves tapasztalat mondatja velem, hogy egy jegyesfotózás hangulatában és iramában egy fesztelen és kötetlen együttlétté tud alakulni. A fotózás közben megbeszélhetjük a nagy napotok koreográfiáját, kialakíthatunk egy forgatókönyvet, ami alapján majd együttműködünk az esküvő napján.

Megvilágításba kerülhetnek olyan beállítások, pózok, amik nem előnyösek, ezeket nyilván nem erőltetjük. Elsősorban az erősségeitekre koncentrálunk, hogy ezek legyenek viszont láthatók a képeken és az ezzel párosuló felszabadultság érzés.

jegyesfotózás
Jegyesfotózás kültéren

A jegyesfotózás hangulata elsősorban az érzelmekről szól. Javaslom, hogy olyan helyszínt válasszatok, amelyhez közös érzelmi kötődésetek van, stresszmentes és nyugodt.  Ez lehet akár egy hangulatos cukrászda, vízpart, romantikus épületegyüttes, stb… Belekomponálhatjuk a fotózásba a kedvenc hobbytokat, állatkáitokat, eljátszhatjuk a leánykérést. Szorgalmazom, hogy a fotózás egy történet köré épüljön fel. A lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt, én mindenben benne vagyok.

 

Jegyes fotózás a kedvenccel
Jegyes fotózás a kedvenccel

Mire tudjátok még használni a „civilben” készült képeiteket, azon túl, hogy családi örökségként megőrizhetitek? Meghívóba, Save the Date kártyára. Az esküvőre: kisfilmként levetíthető, dekorációs elemként nyomtatható, köszönő ajándékként hasznosítható.

Mi lehet a hátránya egy jegyesfotózásnak? A fotósoknál általában a választott csomag tartalmazza a fotózást így ingyenesen hozzájuthattok. Ekkor már kifizettétek az előleget, lefoglaltátok a fotóst/filmest.

Mi történik akkor, ha nem tetszik a fotós modora, a munkastílusa? Esetleg szimpátia hiányában a fotós nem vállalja a munkát? Hm. Megoldható lehet egy külön szolgáltatásként megrendelt jegyesfotózás.

 

jegyesfotózás, e-session a szántóföldön
Jegyesfotózás a szántóföldön

Árak:

E-session, jegyes fotózás storyval: 60 000.- Ft-tól.

(a műterem bérlése külön költség, a választott műterem függvényében)

 

Jegyesfotózás vízparton, Tata

Fotózás Tatán – Me&You

Időtartama: kb.1,5 óra

Helyszín: általatok meghatározott szabadtéren Tatán vagy műteremben.

Képek: 20db fénykép választható a felvételekből, amelyek utómunkán mennek át, majd online formában kapjátok meg őket.

Ha kinyomtatott képekre van szükségetek, akkor választhattok fotó albumot vagy a képekből összerakott slideshow-t.

Természetesen, ha a több képre van szükségetek rendelhettek plusz képeket.

A készült képek referenciáimban (facebook, pinterest, instagram) felhasználhatóak, ennek letiltása a végső ár + 10%.

Jegyesfotózás korhű ruhákban műteremben
Jegyesfotózás műteremben a 20-as évek ruháiban

 Lehetőségetek van korhű ruhák bérélésére is, amely igazán egyedivé és fergeteges élménnyé varázsolja a fotózásotokat.

Választható stílusok: 1800-as évek, 1920-as évek, Western, Steampunk.

Érdeklődj privátban!

 

Bármilyen kérdésed van, keress bátran:

harmoscsilla@gmail.com;

 

T: 36209583310

 

Harmos Csilla – Luna Photography

>>>vissza a főoldalra