Kíváncsi vagy, hogy milyen trendek dominálnak majd a jövő évi menyasszonyi ruhákban? Ezúttal sorra vesszük, hogy mik azok, amelyek első látásra elnyerték a tetszésünket.

 

Gigantikus masnik

A masnikat jövőre is adaptáljuk az idei szezonból, azonban sokkal nagyobbak és látványosabbak lesznek. Ha szeretnéd valami feltűnő részlettel különlegessé tenni a ruhádat, akkor ez biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

 

 

Hétköznapi sikk

Az esküvő napján számos részletre ügyelünk, a kényelem azonban sokszor a lista végére csúszik. Pedig korántsem mellékes, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Ha tudod, hogy úgy tekintenél magadra egész nap egy nagy ruhában, akárcsak egy habcsók, vagy zavar, hogy díszesebb vagy, mint a Bellagio karácsonykor, akkor a jövő év komfortos stílusát Neked találták ki. Választhatsz az egyszerűbb szabású, de klasszikusan elegáns vonalú ruhák közül, illetve egyre szélesebb a nadrágkosztümök és overálok palettája is.

menyasszonyi ruha trendek
Menyasszonyi ruha 2018 – Balról jobbra: Justin Alexander, David’s Bridal, Daalarna, Randy Fenoli for Kleinfeld, Rivini

 

Fátyol másképpen

fátylat már nemcsak a hajadba tűzve viselheted, hanem egyfajta ékszerként is hordhatod a nyakadon átfonva, vagy akár a válladra terítve – akárcsak egy stólát –, illetve az arcod elé is rögzítheted, ami nagyon drámai, de mégis kifinomult hozzávaló lesz a részletgazdag összképhez.

Menyasszonyi ruha 2018 – Balról jobbra: Lela Rose, Reem Acra, Sachin & Babi, Sachin & Babi

 

Valami kék

Szokás mondani, hogy az esküvőre kell valami régi, valami új, valami kölcsönkért és valami kék. Ezúttal a kék lehet akár maga a ruhád is.

 

Kék Daalarna menyasszonyi ruha, Fotó: Papp Éva és Schneider Zoltán

 

 

 

 

orig.: https://secretstories.hu/eskuvoi-inspiraciok/divat/menyasszonyi-ruha-2018/