Esküvői cinematográfia

 

Mi a cinematográfia? Lehet, hogy már találkoztál ezzel a szóval, de nem tudtad hova tenni?

Nagyban eltér az esküvői videóktól, amelyek folyamatában mutatják meg az esküvő eseményeit, amiben a történések sorrendjében kerül összevágásra a felvett anyag. Hossza akár 15-25 perc is lehet.

A cinematográfia, amit készítünk, a mozgókép készítés kategóriájába tartozik. Kizárólag a hangulatok, érzések felelevenítésére törekszünk, az esküvő fontos momentumait kreatívan, művészi szemlélettel jelenítjük meg. Tele apró, ötletes részletekkel, látványos felvételekkel. A felvett anyagot egy történeti szállal dolgozzuk fel, olykor akár eltérve az események időbeliségétől is.

Legérthetőbben talán úgy fogalmaznám meg, hogy a kollégám szinte együtt él a történettel és keresi a hangulathoz illeszkedő apró részleteket, ami váltakozik az érdekes, olykor megbúvó kameraállásokkal. A következő mozzanat az anyag vágása, amin tulajdonképpen az egész story minősége áll vagy bukik, ez kb. 3-4 hetet vesz igénybe az esküvő után.

 


 

A film általában nem hosszabb, mint 4-6 perc, amelyet a teljes mozgókép felvétel anyagából vágunk össze. A vágások dinamikusak, ritmusosak, rövidek, fiatalosak, természetesen a zeneválasztás függvényében. Rövid, mégis minden benne van, elsősorban rólatok szól, a ti történetetekről.

 

cinematográfia

 

Feltétlenül  javaslom nektek, ha közel áll hozzátok a pörgős, rövid, videoklip szerű történet mesélés és szeretnétek, hogy mindezt 5-6 percben élvezhessétek. Természetesen akkor, ha belefér az esküvői költségvetésetekbe. Bár én úgy gondolom, hogy családi örökségként a fényképek és a film, ami az unokáid számára is maradandó élményt nyújtanak majd és elmesélik a házasságkötésetek napját, átadják a hangulatát.

 


 

Nézz meg alább egy teljes nap eseményeit összefoglaló cinematográfiát!

 

 

A legkedvezőbb összeállításom, ami tartalmazza a fotózást és a cinematográfiát a teljes esküvő időtartamára az Il Sole csomagom. Ha az esküvőtök szezonon kívül van vagy hétvégére esik a kedvezményes lehetőséget is igénybe tudjátok venni.

Kapcsolódjunk most!

Töltsd ki a kérdőívet és katt a küldés gombra!