Csilla Luna - Esküvői fotózás

Rólam

„A lélek, ami igazán fényérzékeny.” (André Kertész)

Üdvözöllek, Harmos Csilla vagyok.

Utazó, felfedező, kísérletező, romantikus, humort és a természetet kedvelő, a világot és összefüggéseit képekben látó magyar fotográfus.

Megihletnek a színek, a fények, az árnyékok, a formák, a szépség és az emberek történetei. Életem fontos része a szakralitás, és hiszek egy felsőbb rendező elvben. Érzékenységemet, világlátásomat képekben fejezem ki.

20 plusz éve foglalkozom művészi fotografálással (portré, akt és intuitív képek) valamint kereskedelmi fényképezéssel. (esküvői fotózás, glamour, portré és családi fotózás- harmoscsilla.hu)

Szakmai bizonyítvány, szabadegyetemi képzések, művészeti oktatások, művészeti közösségek és nívós kiállítások kísérnek utamon. Mestereim: Eifert János, Jung Zseni, Baricz Katalin.

Az esküvő izgalmas, szórakoztató, mindig egyedi és telve van szerelemmel. Bár néha úgy tűnik, hogy a dolgok összekuszálódtak, vagy augusztus közepén esik az eső, hidd el, az csak elsőre látszik nagy bajnak, és ne aggódj, megtaláltál! Mindenre van gyógyír és spontán megoldás.

A munkámat a maximalizmusra való törekvés jellemzi, amikor dolgozom, figyelemmel kísérek minden mozzanatot. Az esküvőtök minden pillanatában ott vagyok, hogy megigazítsam a ruhádat, a fátyladat, a hajadat, kiegyenesítsek egy gallért. Összességében csak egy megnyugtató barát vagyok, talán az egyetlen valaki, akivel az egész napot együtt töltitek.

A célom az, hogy esküvői fotós szolgáltatásommal segítsek nektek életetek legnagyobb élményét örömmel, könnyedén átélni. Törekszem rá, hogy a nagy napotok pillanatról pillanatra stressz mentesen áramoljon és hogy minden váratlan helyzetre megoldást találjunk.

A fotózás alapvetően egy tolakodó folyamat, azonban bensőséges kell, hogy legyen, mert tiszta, őszinte eseményeket rögzít. Igyekszem olyan képeket létrehozni, amelyek hiteles és valódi pillanatokat és kibontakozó érzelmeket ragadnak meg. Szeretem a kidolgozott forgatókönyvet, tervet, de az esküvő napján minden rólatok szól, ezért elfogadom az események és történések áramló kibontakozását.

Férjemmel, aki az esküvői cinematográfia készítésében és vágásban vesz részt, hosszú évek alatt együtt csiszoltuk és jelenleg is fényesítjük vizuális látásmódunkat. Az esküvői fényképek és az esküvői film létrejötte az egyetlen módja annak, hogy életben tartsátok az esküvőtök emlékét, és később másokkal is megoszthassátok az élményt és a történéseket.

Ezek teszik lehetővé, hogy családi örökségként megőrizzétek és dédelgessétek az eljövendő évek során életetek e fontos mozzanatát.

Az esküvői napotok repülni fog, élvezzétek minden pillanatát!