Ha Te mást szeretnél, mint a megszokott iskolai és óvodai képek.  Jó lenne egy igazi élmény és különleges képekre van igényed a gyermekeidről, kültéren, természetes környezetben. Akkor megtaláltál, használd a kuponkódodat és élj a 15%-os kedvezménnyel! 

 

téli gyermek fotózás

Kedvezményes árad: 25 500 Ft + az ajándékod!

Amit kapsz: 10 db bulis kép és 10 db magazin minőségű kép (előtte/utána illusztráció) a gyermekekről, valamint az ajándékod egy 30×40 cm-es vászonnyomtatás az általad választott képből.

Jelentkezz itt vagy küldj üzenetet itt, bemásolva a kupont és rövid leírást a gyermekek életkoráról, a választott helyszínedről.

Jelentkezhetsz: február 28-ig a kedvezményt adó kóddal!

Felhasználhatod: március 15 és április 30 között!

A kedvezményes ajánlat Tata 60 km-es körzetében használható fel kiszállási költség nélkül!

Kuponkód: penge 2019

 

téli gyermek fotózás

 

 „Tezsvér” fotózás a téli erdőben – Tardoson

Az optimális fényviszonyokat figyelembe véve, már ami adódhat egy téli, havas napon, vasárnap délutánra időzítjük a családi fotózást.

Betolulunk kollégámmal a család nappalijába az összes felszereléssel, a szülőkkel kávézgatva átválogatjuk az öltözékeket, kellékeket, elsősorban színek szerint, amik az akcióban szóba jöhetnek.

Közben:

Matyi: Ez így jó lesz?

Penge Apu: Vegyél még egy nadrágot és ne ezt a sapkát!

Matyi: Hol a kabátom?

Penge Apu: Ott a fogason.

Mia: Készen vagyok.

Penge Apu: Ez így nem lesz jó, plusz nadrág és az a cipő, amiben suliba jársz.

Csilla Anyu: Lucky (tacsi kutya) marad, meg fog fagyni.

Cirka 20-25 perc és indulásra készen állunk. Csilla Anyu tud egy jó helyet Tardos közelében, ahol még valószínű találunk szűz havat. Parkoló, kiszállás, gyaloglás.

A téli gyermekfotózásban az a jó, hogy adott ez a gyönyörű természeti jelenség, ami nekik abszolút természetes közeg és azonnal otthon érzik magukat benne. Felszabadulnak az esetleges gátlásaik, átadják magukat a hó élvezetének.  A fent említett szűz hó valóban ott van és minket vár. A látvány kb. 5 percig kifogástalan és érintetlen, Matyi és Mia elevensége, mintegy 15 m-es sugarú körben malactúrásra emlékeztető átalakításokat végez.

Ezért aztán a fotózás szinte háttérbe szorul, több a hancúr, mint a „gyere ide állj így, mosolyogj”. Pár kép a viháncról:

téli gyermek fotózás

téli gyermek fotózás

téli gyermek fotózás

Élvezem ezeket a lehetőségeket, mert a gyerekeknek elterelődik a figyelme a kameráról, a fotózás szinte észrevétlenül zajlik. Azért a jó képek érdekében egy kicsit szorosan kell fogni a gyeplőt, de „jó szóval oktasd, játszani is engedd” őket! Természetesen kell egy határozott Anyu is az akcióban, aki végrehajtja az átöltöztetéseket, rendületlenül cipeli a kellékeket és néha lecsillapítja a viháncot.

 

téli gyermek fotózás

Kb. 1,5 óra után átázott ruhában, kipirosodva vissza a kiindulási pontra, Tardosra.

Ott kihasználva az utolsó napsugarak adta lehetőséget felkapjuk Luckyt, irány a kert végébe. Kedves kis ebjószág, abszolút nem érti a történések ilyen irányú változását, ő csak örülni jött a kisgazdik elé, de már Matyi hóna alatt van. Csak azt a pillanatot kell megvárni, amikor a modelleknek adódik egy nyugvó pontja, ami alkalmas a megörökítésére.

 

téli gyermek fotózás

 

És a kész képek:

 

téli gyermek fotózás

 

téli gyermek fotózás

téli gyermek fotózás

téli gyermek fotózás

 

Cívódás ne essék, tisztelem és becsülöm az óvodai és iskolai fotósok munkáját, tudok ajánlani a szakmában kiválót, aki szívét, lelkét beleadja és maximalizmusra törekszik a munkájában.

Rendeld meg a kedvezményes fotózást most!  Itt vagy itt! Legyenek különleges és exkluzív képeid a családi albumotokban!

Használd a kuponkódodat: penge 2019